sunnuntai 17. huhtikuuta 2011

Uusi elämä – kauppa josta saat uuden elämän!

Tule ostamaan itsellesi uusi elämäntarina! Tarjolla useampi erilainen paketti, jokainen sisältää tarvittavat faktat, muistot ja tarinat uuteen elämään. Miltä tuntuisi olla espoolaisen viljelijäperheen jälkeläinen? Tai sivistyneen espoolaisperheen koulutettu uraohjus? Kaupassa ihmiset kohtaavat ja läsnä ovat Espoon keskuksen nykyisyys ja menneisyys. Tule ja tutustu!

Kauppa sijaitsee Espoon keskuksessa, kauppakeskus Espoontorin toisessa kerroksessa ja on avoinna tiistaista torstaihin (19.-21.4) klo 12-15. 


Näytä Uusi elämä suuremmalla kartalla

Mitä on asuminen Espoon keskuksessa tänä päivänä? Keitä siellä asuu? Alue on muuttunut suhteellisen lyhyessä ajassa maalaismaisemasta betonikerrostalojen ja kauppakeskusten halkomaksi alueeksi. Ennen alueella asui enimmäkseen ruotsinkielistä väestöä, nyt kieliä  ja asukkaita on maailman joka kolkasta. Unelias maalaiselämä on muuttunut toisenlaiseksi Suomeksi, jossa sosiaaliset ongelmat, juurettomuus ja yhteiskunnan ulkopuolelle jääminen ovat monien arkipäivää.

Voisiko kaikki olla toisin? Tänä päivänä identiteettiä rakennetaan kuluttamisen varaan. Ostamalla tavaroita, jotka edustavat haluttua identiteettiä, on mahdollista muokata sitä kuka on ja miten muut sinut näkevät. Mutta voiko parempaa elämää oikeasti ostaa?

2 kommenttia:

  1. Valitse Minka minulle sopiva paketti- olen heti kiinnostuneena tulossa ostamaan uuden elämän!
    T:Minna

    VastaaPoista
  2. Käviskö nainen 74-84 vuotta vai haluaisitko kenties olla espoolainen insinööri 40-50 vuotta? ;)

    Tervetuloa!

    VastaaPoista